U heeft een reservering gemaakt. Hoe nu verder?

Vanaf 07.00 in de ochtend bent u welkom bij de locatie om uw spullen te plaatsen.

Meldt u eerst even bij organisatie zodat zij u een nummer geeft voor de desbetreffende kraam of grondplek en voor de financiĆ«le afhandeling. 

Zodra u bent aangemeld bij de organisatie en een plaats toegewezen heeft gekregen, kan u de beginnen met het inruimen van de kraam of grondplek.

Binnenmarkten

Iedereen kan een verzoek indienen en daar zal zoveel mogelijk rekening mee worden gehouden. Op de binnenmarkten krijg je een kraamnummer toegewezen. De kramen zijn vier meter lang, met hoge staanders en een middenbalk. Grondplaats is binnen meestal 6 meter daar mag alles op de grond op van een behangtafel tot kledingrekken.

Buitenmarkten

Een kraam is 4 meter met een dakje, de auto kan achter de kraam of grondplek worden geplaatst. Op de buitenmarkten krijg je een plaats toegewezen van de organisatie. De kramen zijn vier meter lang, met hoge staanders, een middenbalk en een dak. U mag een grondplaats zo inrichten zo als u zelf wilt. Partytent, behangtafel kledingrekken ect. Neem wel altijd afdek-materiaal mee voor als er een kleine bui regen komt.
Twijfelt u over de weersvoorspelling beslis dan of het verstandig is om toch een kraam te huren.Op alle buitenmarkten mag de auto achter de kraam of grondplaats. 

Om 09:00 uur gaan de deuren open voor de bezoekers. (Tenzij anders vermeld.)

Animo Vlooienmarkten rekent een borg van 10 euro om er voor te zorgen dat er goed wordt omgegaan met het materiaal, er niet te vroeg wordt ingepakt en al het afval mee naar huis wordt genomen.

Afbouwen van de marktkraam of grondplek is toegestaan vanaf 15:45 uur en niet eerder. Dit voor het behoud van een goeie markt, accommodatie en respect naar de betalende bezoeker.

Wanneer alles verzorgd is achter gelaten aan het eind van de dag, krijgt u uw borg terug van de organisatie.